Segítség, nem is kicsi!

Ritkán, eleddig sosem engedtünk cégeket reklámozni fizetség nélkül oldalainkon, azonban itt az idő, hogy ezzel a gesztussal mi is hozzájáruljunk a pandémia okozta nehézségek leküzdésében odaadóan helytálló és bennünket támogató cégek támogatásával. És itt az első.

Magyarország Kormánya megalkotta a nemzetközi koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása, illetve a magyar állampolgárok védelmének érdekében a 71/2020. (III.27.) Korm. rendeletet, aminek 4.§. e. pontja kimondja, hogy temetés is csak szűk családi körben tartható.

A www.inmemori.io üzemeltetője – az InmemorI World Kft. – a távol maradt, kegyeletét, részvétét leróni szándékozó magyar állampolgároknak kíván segíteni! Az InmemorI World Kft ingyenesen biztosít (150 EUR értékű) InmemorI Virtual Time Caps-t a www.inmemori.io oldalon, azon elhunytak számára, akik végső nyugalomba helyezése a kormányrendelet hatályának ideje alatt történik.

Az ingyenes InmemorI Virtual Time Caps igénylésére a temetkezési szertartás megrendelésekor van módja a temettetőnek a www.inmemori.io felületen, vagy az adott temetkezési vállalatnál, vagy a szertartást végző személyeknél.

A jelenlegi koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetre való tekintettel minden állampolgár számára felajánlották, hogy ingyenes InmemorI Virtual Time Caps létrehozásával támogatják a “karantén” idején elhunytak hozzátartozóit, lehetőséget biztosítva szeretteik méltó kegyelet lerovására és emlékeinek fenntartására.

A világon minden elhunyt állampolgárnak csak egy InmemorI Virtual Time Capsulája lehet, amelyet a legközelebbi azon hozzátartozó hozhatja létre, aki rendelkezik a halotti anyakönyvi kivonattal (kivételt képez az akkreditált temetkezési vállalat munkatársi engedélye) és felhatalmazása van a család többi tagjától.

A Capsula tartalmazza az elhunyt alapadatait, életpályáját és életének 12 db fotóját, esetleges relikviáit. Az InmemorI Virtual Time Caps létrehozásakor a Caps egy QR kódba ágyazódik!

A közeli hozzátartozók, barátok, ismerősök pedig, úgynevezett “Sympaty” üzenet segítségével róhatják le kegyeletüket (saját szövegezéssel, templét idézettel és egy engedélyezett közös fotóval) a szerettük részére, ami a capsulában örökre fennmarad.

Világújdonság, hogy a Caps gondozója rendelhet az InmemorI Virtual Time Caps-hoz InmemorI QR -plakettet, amelyet a fejfára helyezhet és a sírkert látogatója a táblán lévő QR kód leolvasásával (mobil eszköz segítségével) azonnal megtekintheti az adott elhunyt InmemorI Virtual Time Caps-ját!

A jelentkezést , illetve  a részleteket a www.inmemori.io oldalon találják. Még több információt a YouTube csatornán lehet kapni.

Nos, úgy véljük, hogy amikor tényleg nem lehetünk jelen szerettünk temetésén, akkor igencsak jól jöhet egy ilyen jó cselekedet.

Köszönjük!