Újabb nyelvi appokat felfedezése

A technikát használni kell! Szerencsés világban élünk ehhez, mert már nem kell kézzel kártyákat írogatnunk, hanem sok remek, mobilra letölthető app áll rendelkezésünkre.

Ahogy korábban már mutattunk be ilyeneket, most újabbakat teszteltünk.

Pontosabban egykészítő három applikációját vettük górcső alá. A MasterKey Games-nek számtalan fizetős és ingyenes programja közül mi az ingyenesen letölthető „Sayings Master” nevű alkalmazását néztük meg, amelyben az angol szórendet lehet a kezdő szinttől a profi szintig gyakorolni. Ez a négyes szintezési rendszer egyébként a gyártó többi termékére is áll. Ebben a kapott szavak számában van eltérés, a kezdőnek három, a profinak kilenc szóból álló mondatot kell helyes sorrendbe raknia.

Hasonló elven működik a „Sentence Master” is. A hiba esetén vagy a helytelen szórend megadásakor időbüntetés jár. De az értékelésnél a gyorsaság is számít. A helyes sorrend és a gyorsaság figyelembe vételével alakul ki egy pontszám.

Kezdő nyelvtanulóknak sokszor a prepozíciók helyes használata jelent problémát. Nekik segít a „Preposition Master On-For-At” című letölthető applikáció. A működési elv azonos az előző kettővel, és sokat lehet gyakorolni, tanulni.

Mindezek tetejében, mind három alkalmazás esetében a spanyol készítő MasterKey Games biztosítja a multiplayer módot is, így akár az osztálytársakkal, barátokkal is lehet versenyezni, így izgalmasabbá téve a nyelvtanulást.

Fotók forrása: © GooglePlay