• Home »
  • Támogatások »
  • Elindult a kisvállalkozásokat célzó Digitális Jólét Pénzügyi Program (GINOP-8.2.6-18)

Elindult a kisvállalkozásokat célzó Digitális Jólét Pénzügyi Program (GINOP-8.2.6-18)

A hitelprogram célja informatikai infrastrukturális és technológiai fejlesztések támogatása. A hitelprogramban részt vehetnek for-profit és nonprofit vállalkozások, egyéni vállalkozók és szövetkezetek. Csak olyan vállalkozások és szervezetek vehetnek részt a programban, amelyek esetében a megvalósulás helyszíne nem a Közép-magyarországi régió. Támogatható tevékenységek: informatikai hardverek, hálózati és telekommunikációs eszközök beszerzése; immateriális javak beszerzése, mint szoftverek, illetve ezek adaptációs költségei, valamint informatikai tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatási és jogi költségek. Támogatás nyerhető bel- és külföldi kiállításokon való részvételre illetve külföldi piacra lépéshez kapcsolódó költségnemekre, illetve helységbérlésre.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 7,5 milliárd forint. Az igényelhető kölcsön összege: minimum 5 millió Ft, maximum 200 millió Ft. Hitelkérelem csak az MFB Zrt.-vel szerződéses kapcsolatban álló, megfelelő jogosítvánnyal rendelkező MFB Ponthoz nyújtható be. Az MFB Pontok listáját az MFB Zrt. a honlapján teszi közzé.

A program dokumentumai Széchenyi 2020 honlapon elérhető: https://www.palyazat.gov.hu/ginop-826-18-digitlis-jlt-pnzgyi-program-hitelprogram