Beköszöntő

Nem kívánom hosszúra nyújtani e bevezető sorokat. Természetes azonban, hogy az olvasó joggal teszi fel a kérdést, miért, minek és kinek hoznak létre a virtuális tengerben egy-egy új honlapot. Mi abból indultunk ki, hogy elvünk az élethosszig történő tanulás. Lehet itt bölcsességről, intelligenciáról, miegymásról beszélni, de minek is?

Nos, egyszerű: ahogy az ember egyre idősebb lesz – és feltételezve, hogy nem zárja ki magát a tudás megszerzésének vágyából – egyre több ragad rá. Élményben, tudásban. Ezek azok az apróságok mind bölcsességünk bugyrát töltögetik.

Hiszünk abban, hogy nem felesleges a tudásunkat gyarapítani mind az aktív, mind majd az inaktív éveinkben. Amit megszerzünk, az a mienk és ha jól csináljuk, akkor azt át is adhatjuk. Mi át is szeretnénk adni!

Ezeken az oldalakon tehát azokat a híreket és információkat osztjuk meg az olvasóval, amiről úgy gondoljuk, hogy fontosak, érdekesek és elménk, gondolataink bővítésére, kiszélesítésére adnak lehetőséget.

150417_köszöntőAjánljuk fiatalnak, aktívnak, inaktív dolgozónak, tervezgetőknek, idősnek, munka világába belépőknek, újrakezdőknek, vagy azoknak akik integrálódni szeretnének. Ajánljuk továbbá azoknak, akik érdekeset, hasznosat akarnak birtokolni, amit egyszer csak abból a bizonyos bugyorból elő lehet kapni!

Vigyázat! Oldalainkon sokszor termék és szolgáltatás megjelenéssel találkozhat! Ez nem a véletlen műve. Szándékosan igyekszünk összekapcsolni az olvasót közvetlenül a lehetőséggel!

Kellemes böngészést!