Jogi közlemény

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek elhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a Mind Global Kft. és partnervállalatai nem vállalnak garanciát. A mindenkori aktuális információkért lépjen kapcsolatba velünk!
A Mind Global Kft. és partnervállalatai, sem alkalmazottaik, sem megbízottaik nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek a honlapra történő belépésből vagy azok használatából erednek.
Fenntartjuk magunknak a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek gondoljuk, bármilyen változtatást, javítást végezzünk a honlapon, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Amennyiben a honlapon található szöveges vagy képi tartalmakkal kapcsolatban kifogása van jelezze a marketing(at)mindcenter(pont)hu email címen keresztül!