A kkv rovat cikkei

 • Új képzési pályázatok

  Új képzési pályázatok

  Jó hír: heteken belül kiírásra kerülnek a munkahelyi képzést támogató pályázatok! A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint heteken belül, 40,5 milliárdos kerettel kerülnek kiírásra a 100 %-ban támogatott munkahelyi képzési pályázatok a kkv-k és a nagyvállalatok számára. A felhívások számos előírást tartalmaznak majd a projektekre vonatkozóan, amelyek egyrészt a pályázó vállalkozásra, a bevonható munkavállalók körére, másrészt pedig a képző intézményekre, a bizonyítható képzési tapasztalatokkal rendelkező képzők alkalmazására határoznak meg többletfeltételeket. A pályázatok tartalmáról bővebben a www.mppi.hu oldalon, az Aktuális pályázatok menüpontban olvashat. Felmerülő kérdéseivel és a pályázatokkal kapcsolatban keresse munkatársunkat, Csörögi Andreát a lenti elérhetőségek valamelyikén!..


 • Három új pályázat nyílt meg KKV-k részére

  Három új pályázat nyílt meg KKV-k részére

  45 milliárdos kerettel került társadalmi egyeztetésre az elmúlt évek két legnépszerűbb pályázata, amely a vidéki régiókban működő mikro-, kis- és középvállalkozások komplex beruházásait támogatja. Jó hír, hogy a Pest megyei vállalkozások sem maradnak támogatás nélkül, hiszen az MFB által nyújtott nulla százalékos hitellel ők is könnyen megvalósíthatják fejlesztéseiket.


 • Megjelent a kkv-k piacrajutását segítő pályázat

  Megjelent a kkv-k piacrajutását segítő pályázat

  Megjelent a KKV-k piacra jutását, a külpiaci érvényesüléshez szükséges tevékenységeket támogató kiírás, mely elsősorban a külföldi kiállításokon és vásárokon való megjelenést célozza meg a Budapesten és Pest megyén kívül működő vállalkozások